Over Skopei

Onze missie is om bedrijven te helpen hun mobiliteit en werkplekken slimmer te delen, zodat ze efficiënter en duurzamer kunnen werken. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor het beheren, delen en verhuren van fietsen, auto’s, trailers en werkplekken. Lees meer over Skopei of direct neemt contact op.

Beheren, delen & verhuren

Onze visie Skopei gelooft dat geluk gelijkstaat aan vrijheid. Vrijheid voor organisaties en gebruikers om zich te kunnen bewegen in een schone en leefbare wereld door samen trailers te gebruiken.

Om dat te bereiken biedt Skopei een alles-in-een-oplossing aan, bestaande uit slimme hard- én software, die het mogelijk maakt om auto’s, fietsen, trailers en werkplekken te delen, beheren en te verhuren. Flexibel, efficiënt en kostenbesparend!

Met onze oplossing zijn organisaties volledig vrij om te bepalen hoe zij hun aanbod inrichten en inzetten. Dat bespaart tijd op administratieve taken en zorgt voor meer efficiëntie.

Klanten van Skopei

Benieuwd naar hoe onze slimme oplossingen gebruikt worden door met uw organisatie vergelijkbare bedrijven? Bekijk onze klantcases en krijg meer inzicht in hoe onze producten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw dienstverlening.

In-house productie en ontwikkeling

Wij geloven in de kracht van technologie om bedrijven te helpen hun mobiliteit efficiënter en duurzamer te beheren. Om voortdurend en snel in te kunnen spelen op behoeften produceren we daarom lokaal in Nederland, met eigen assemblage- en ontwikkelingsteams. Korte lijnen alsmede een snel en kwalitatief resultaat zijn het gevolg.

In-house ontwikkeling bij Skopei

Werken bij Skopei

Skopei zet zich al jaren in voor slimme technologie voor het realiseren van een fijne en duurzame leef- en werkomgeving. Met minder reistijd en minder uitstoot voor het behouden van onze planeet en onze leefomgeving transformeren. Door diensten aan te bieden voor smart living, smart working, smart mobility.

Sinds 2009 ontwikkelt en ontwerpt Skopei innovatieve soft- en hardware voor het delen van mobiliteit en werkplekken. Sindsdien hebben we snelle vooruitgang geboekt op het gebied van technologie, connectiviteit en data-analyse. Dat doen we samen met gepassioneerde collega’s. Werken bij Skopei? Ontdek onze vacatures.

Contact met Skopei

Benieuwd naar wat onze producten voor u kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Bel met ons team

+31(0)85 0046400